filele mele.

joi, 3 iunie 2010

Pentru voi, cu dragoste!!!!

Inca nu mi-am revenit din socul cu Sergiu si Magda...dar am fost cercetata sa inteleg ca doar cat sunt vie pe pamant pot sa-mi arat dragostea fata de cei dragi, cei care ma cunosc stiu cat de greu imi exprim sentimentele...din pacate!

Aceasta postare e simpla si plina de dragoste! E dedicata special pentru specialii din inima mea.

Nu stiu cand o sa inchei trairea pe acest pamant, dar stiu ca atunci cand voi muri, doresc sa ramana dragostea mea aici...si la invierea mortilor sa primesc dragostea Lui pentru vesnicie, e dorinta cea mai inflacarata a inimi mele, da asta e!

Stiai ca zilnic multumesc Domnului pentru tine? Esti un parinte, frate, sora, prieten adevarat; si ma simt cea mai binecuvantata ca va am...atat cumnatii si nepoteii...prietenii de la departare si cei cu care ma vad zilnic...sunteti minunati si VA IUBESC cu o dragoste desavarsita.

Da stiu, de multe ori prin incapatanarea mea si modul meu ironic (uneori) ajung sa va jignesc, supar sau departez de mine; ma doare neglijenta mea...dar va multumesc ca stiti sa ma iertati, chiar daca uneori chiar nu merit!!!

Va multumesc pentru toate detaliile mici si mari din viata mea, care ma fac sa zambesc, plang, doresc...sa sper si sa iubesc! Nu promit dar vreau sa incep sa va arat mai mult din dragostea mea...vreau sa fiti mandrii de mine :)

Si nu in ultimul rand, Doamne, vreau sa te iubesc mai mult....si sa iti dovedesc acest lucru prin fiecare detaliu si in fiecare secunda a vietii mele; vreau sa am locul acela in care m-as simti cel mai bine...vesnicia!!!

Nu dau nume...sunteti multi pe care va iubesc...fiecare are locul lui, mai mare sau mai mic....si va multumesc, eu, ca faceti parte din inima mea! Si iertati-mi neglijenta....certati-ma cand va gresesc si imbratisati-ma cand sunteti multumiti de mine, iubiti-ma cum numai voi stiti sa o faceti...cu o dragoste plina de Duh!!!



Cu dragoste, 
a voastra fiica, sora, cumnata, matusa, prietena :)

8 comentarii:

.adda spunea...

>:D< primim dragostea ta si o dam la randul nostru mai departe >:D< sunt binecuvantata prin tine, draga mea, si sunt binecuvantata ca imi esti prietena 8-> >:D< sa cresti si dragostea ta sa creasca mai mult si mai mult si sa acopere si sa aline mult mai multe inimi decat acum, pt ca ai o dragoste pura si sincera >:D< te luv, draga mea maya si imi e tare dor de tine, sighisoreanca minunata :) >:D<

Unknown spunea...

Adda >:D< multumesc mult...si tu la randu-ti esti o binecuvantare pentru mine >:D<

Unknown spunea...

Maya... desi nu te cunosc de mult timp, mi-am dat seama ca esti o persoana deosebita. Ma bucur ca Dumnezeu imi scoate in cale prieteni precum esti tu! Sunt un norocos! :)

Dumnezeu sa te binecuvanteze, Maya!

Enigmaticul spunea...

Iti reamintesc si eu cat de binecuvantat ma simt..
>:D<

ery spunea...

multumesc maya, receive my hug <:D>

Unknown spunea...

@ Adi...multumesc si eu pt prietenia ta >:D<
@ enigmaticul....si eu ma simt binecuvantata cu tine>:D<
@ ery...hug back >:D< tank you :)

hain spunea...

multumesc:)
>:D<

cristina campean spunea...

maia esti deosebite, acest mesaj ma facut sa ma gandesc, ca de multe ori uit de cei dragi, uit cand imi sunt alaturi de mine, si de multe ori ii critic pt ca nu ma suntin in anumite momente din viata, dar cand acel moment sa adeverit a fi unul nepotrivit pt mine, uit sa le multumesc ca ei sunt cei care nu m-au lasat sa il continui

Postări populare