filele mele.

luni, 1 februarie 2010

studenta in Romania.

Probabil vei spune ca toti avem si zile negre...sunt pe cale sa inchei una...azi chiar am simtit ce inseamna sa traiesti intr-o tara in care normele morale sunt la pamant. Unde s-a mai intamplat sa stai 10 ore pe un coridor sa astepti sa intri in sala de examen, sustinere de proiect, si cand reusesti intr-un final sa intri, profesoara, posibilitatea ca era extenuata e clar de cel putin 90%, dar eu ce vina am? Am stat si eu 10 ore pe o banca, asteptand...o nota! Si nu ca ar interesa-o pe ea cat am asteptat, s-a saturat draguta de ea sa asculte toate minunatiile si balivernele scrise de noi, studentii, si s-a apucat sa ma intrebe din cursuri...ce cursuri? Era vorba ca sustin un proiect..am pierdut o saptamana sa redactez ceva si nici macar nu ii pasa?!?; macar bine ca am luat examenul.
Ce s-a intamplat cu educatia din Romania? Daca si profesorii care predau despre educatie nu stiu sa fie corecti si nu sunt un exemplu...la ce sa te mai astepti in invatamantul romanesc sa vezi o implicare a profesorilor in educarea elevilor?
Oricum, sunt studenta si n-am dreptul sa comentez fata de "mai marii" nostri...ce fel de "mari" sunt, eu una nu stiu...au ei cunostiinta generala...sau au avut si ei pile ca si colega mea...oricum ar fi, cred ca o sa iau mai in serios ceea ce se rezuma la rugaciune pentru educatia din Romania, chiar e nevoie!
Trimiteți un comentariu

Postări populare