filele mele.

joi, 3 iunie 2010

Pentru voi, cu dragoste!!!!

Inca nu mi-am revenit din socul cu Sergiu si Magda...dar am fost cercetata sa inteleg ca doar cat sunt vie pe pamant pot sa-mi arat dragostea fata de cei dragi, cei care ma cunosc stiu cat de greu imi exprim sentimentele...din pacate!

Aceasta postare e simpla si plina de dragoste! E dedicata special pentru specialii din inima mea.

Nu stiu cand o sa inchei trairea pe acest pamant, dar stiu ca atunci cand voi muri, doresc sa ramana dragostea mea aici...si la invierea mortilor sa primesc dragostea Lui pentru vesnicie, e dorinta cea mai inflacarata a inimi mele, da asta e!

Stiai ca zilnic multumesc Domnului pentru tine? Esti un parinte, frate, sora, prieten adevarat; si ma simt cea mai binecuvantata ca va am...atat cumnatii si nepoteii...prietenii de la departare si cei cu care ma vad zilnic...sunteti minunati si VA IUBESC cu o dragoste desavarsita.

Da stiu, de multe ori prin incapatanarea mea si modul meu ironic (uneori) ajung sa va jignesc, supar sau departez de mine; ma doare neglijenta mea...dar va multumesc ca stiti sa ma iertati, chiar daca uneori chiar nu merit!!!

Va multumesc pentru toate detaliile mici si mari din viata mea, care ma fac sa zambesc, plang, doresc...sa sper si sa iubesc! Nu promit dar vreau sa incep sa va arat mai mult din dragostea mea...vreau sa fiti mandrii de mine :)

Si nu in ultimul rand, Doamne, vreau sa te iubesc mai mult....si sa iti dovedesc acest lucru prin fiecare detaliu si in fiecare secunda a vietii mele; vreau sa am locul acela in care m-as simti cel mai bine...vesnicia!!!

Nu dau nume...sunteti multi pe care va iubesc...fiecare are locul lui, mai mare sau mai mic....si va multumesc, eu, ca faceti parte din inima mea! Si iertati-mi neglijenta....certati-ma cand va gresesc si imbratisati-ma cand sunteti multumiti de mine, iubiti-ma cum numai voi stiti sa o faceti...cu o dragoste plina de Duh!!!Cu dragoste, 
a voastra fiica, sora, cumnata, matusa, prietena :)
Trimiteți un comentariu

Postări populare