filele mele.

miercuri, 9 iunie 2010

Sa fim anormali in normalitatea lumii!!!

Normal nu e nimeni, ceea ce ma face sa ma gandesc cat de anormal gandim cand Il cautam pe Dumnezeu doar cand avem nevoie; ma uit la mine, de cand sunt in sesiune partasia mea a crescut...recunosc!!!

Daca a fost sa raman cu o idee generala dupa ce m-am intors anul trecut de la Colegiu, e ca Dumnezeu nu e o masina de indeplinit dorinte; iubeste neconditionat dar nu te scuteste de "taxe", e pur si simplu, corect!

Iubirea nu e inculta, e plina de inteligenta...si abstracta daca vrei; iubirea e plina de dragoste si dragostea e plina de iubire.

 Hai sa fim anormali in normalitatea in care traim, si sa cautam sa nu mai fim atat de fatarnici cand vine vorba de slujire...de cate ori nu ti s-a intamplat sa staruiesti in necaz si sa nu primesti raspuns? Oare de ce judecam ca nu ne raspunde in loc sa ne uitam la noi si sa vedem ca nu primim raspuns pentru ca zilnic cand suntem intrebati daca Il iubim, spunem da, dar facem nu.
Stiai ca iubirea sta inaintea slujirii si nu invers? Hai sa iubim ca sa putem sluji si in final, dupa ce platim "taxa", sa ne bucuram de rasplata :)

Si nu ma refer doar la dragostea pentru El, ci sa iubim si oamenii, sa ne iubim, chiar daca suntem anormali...stiai ca asa cum iti place tie sa fii inconjurat de prieteni, la fel ii place si celui mai retras om din mediul tau? Fa ceva bun, si creaza relatii care nu sunt populare, ci sa fie bazate pe prietenie autentinca.

Hai sa fim anormali, plini de dragoste si invaluiti in iubire, sa fim constienti ca doar El vede ce suntem noi cu adevarat...asa cum tu nu ai reusit sa cunosti pe nimeni perfect, asa nimeni nu o sa reuseasca sa te cunoasca pe tine!

2 comentarii:

Anonim spunea...

hhmmm... interesant Maya...dar ma bucur sa aud asta, deoarece daca ma gandesc la partasia mea cu Dumnezeu din timpul sesiunii, practic ar fi inexistenta.
silviu, un ex-coleg.

hain spunea...

hai!:)

Postări populare