filele mele.

duminică, 20 martie 2011

O alta secventa din viata unei anonime :)

"Era spre seara, deja incepea sa se pregateasca de somn; desi ora 18:00 nu e chiar o ora de pregatire...dupa ce isi termina toata "siesta de seara", isi ia Biblia si se pune la masa din bucatarie, asteapta sa o sune si incep sa citeasca...acum parcurg 1 Imparati....in timp ce citeste rugaciunea lui Solomon din Cap. 8, lacrimile au inceput sa ii curga pe obrajii imbujorati, se rostogoleau in soapte adanci, ca si cum ar fi scurs din ea ultima picatura de suflare, o dureau sentimentele si isi dadea seama cat de greu trebuie sa lupte pentru a reusi sa aibe o asemenea credinta si siguranta in trairea cu El.

El se opreste din citit, ii aude suspinul si incearca sa o incurajeze, in zadar...atunci realizeaza cat de importanta e fiinta din telefon pentru el, simtea cum fiecare suspin al ei e un junghi in sufletul lui, cum fiecare lacrima rostogolita e un spin in cararea lui...inima ii era atat de plina de dorinta..."oh'daca as fi acolo sa o pot alina...".

In mijlocul furtunii dragostea lor crestea si prindea contur...ce putea fi mai alinator pentru ea decat sa simta cum suspinele ei sunt sustinute de vibratiile respiratiei lui?!? Buzele ei voluminoase incearca sa schiteze un zambet, dar nu, inca nu poate...inca doare prea tare...oh'cat si-ar dori sa poata sa isi exprime dragostea cum stie ea mai bine, cum ar dori ca copilul din ea sa fie jucaus cum e din fire, cum ar dori ca toate micile detalii care o fac atat de unica sa fie din nou iesite in evidenta; dar acum, e stearsa...fara vlaga si fara chef de viata...caci doare!!!

Dupa ce termina de citit, apare mama ei in bucatarie, din nou urmeaza o noapte plina de dureri si chin..iar ea, ea se lupta cu neputinta...si doare, oh cat o mai doare...!!!

"Stiai ca Domnul te foloseste ca o lumina? Ca ceea ce ai tu de facut e sa accepti situatia si sa inveti sa slujesti aproapelui tau, iar folosul lui sa fie deasupra folosului tau?!? Tu ai abilitatea sa te umilesti si sa slujesti semenilor tai, visul tau de a avea o cariera in asta e legat de pregatirea de acum, Domnul vrea sa ii dovedesti ca poti indura orice sarcina impreuna cu El!! Si poti...vezi ca poti?" ii spune el, dupa o lunga rugaciune facuta impreuna. Ea surprinsa de siguranta din vorbele lui, niciodata nu l-a auzit vorbind atat de clar si sigur, mai ales legat de ea...cat de socant si totusi cat sprijin si incurajare.

A inceput si ea sa se roage, altfel, nu se ruga ci ii multumea....nu cerea ci Il binecuvanta...de multa vreme nu a mai facut altceva in rugaciuni decat sa ceara...iar acum, acum se ruga diferit si se simtea atat de usurata, simtea cum sentimentele ei au fost eliberate dintr-o camera inchisa cu frustrare si amaraciune; era atat de bine...parca toate problemele ei au primit raspuns desi nu primise nimic altceva decat PACE!!!
Cand se duse la culcare, se aseza langa mama ei incet si suprinsa de ceea ce vede, lacrimeaza zambind....mama ei dormea iar chinurile durerii pareau sa se fi oprit..

Dimineata, mama ei ii spuse zambind " Din nou am simtit cum rugaciunile tale si a mele primesc raspuns...sunt atat de binecuvantata sa am siguranta fiicei mele in mana Lui..."
Iar ea...multumita de inca o noapte plina de miracole....isi incepe o noua zi rugandu'se diferit..."(anonima)

Dupa ce citesti asta, poate realizezi si tu ca mine...cata importanta are modalitatea cum ne rugam, oare Domnul nu stie deja ce vrem? De ce sa ne invartim in jurul problemei noastre cat putem invarti problema in jurul lui Dumnezeu? :)

Va doresc o noapte plina de miracole...pe mai incolo :) 

Niciun comentariu:

Postări populare