filele mele.

marți, 8 februarie 2011

Get a life!!!

Ma gandeam cat timp am petrecut in ultimul timp pe internet sau in fata calculatorului comparativ cu anii trecuti. Am ajuns la concluzia ca undeva cu 60% mai putin decat anii precedenti. Si nu e ca am locul de munca prea activ sau sunt prea ocupata, scuza nu e nici sesiunea; nici macar faptul ca investesc intr'o relatie. E pur si simplu mai frumos sa ai o viata a ta, reala, decat o viata virtuala, in care sa pari dar sa nu fi, sa existi dar sa nu traiesti.

Nimeni nu spune ca viata reala e perfecta, traim timpuri in care fiecare e pentru el, cauta propria lui supravietuire, dar nu e nimic, tu traieste pentru altii, fii unic!!

Nu zice nimeni ca nu o sa ai o sumedenie de incercari si probleme, care ti se par de neinvins, dar e singura modalitate prin care sa te maturizezi si sa inveti sa crezi!!

E inevitabil sa te lovesti lucruri marunte care iti aduc zambetul pe buze...care te fac sa devii un copil inocent care se bucura de o raza de soare si o floare...care iubeste luna si stelele si care simte ca atunci cand ofera un zambet si-a daruit propria lui comoara....esti om, ramai om si simte!!!

E imposibil sa devii ceva fara sa faci nimic...oamenii teoriei uita ca rezultatele vin doar prin practica!!!

Citeste si informeaza'te cu privire la lumea in care traiesti !!!

Fii voluntar, si fa un bine semenilor tai...stiai ca in timp ce tu petreci timpul pe internet sunt milioane de oameni care ar avea nevoie de un sprijin moral?!?

Plimba'te si fa miscare...stiai ca ultimele boli aparute in lumea moderna sunt din cauza dependentei de tehnologie si comoditate?!?

Mananca sanatos...deci, gateste!!!

Si nu in ultimul rand....stii vorba americanului "get a life", ai o viata...modeliaza'ti'o!!!



7 comentarii:

Anonim spunea...

Cat adevar!!

Emy spunea...

Un intelept zicea:

I don't need to get a life, I'm a gamer I have many lives :))))))

Unknown spunea...

ai dreptate Emi.,...:)))

Emy spunea...

Level 2, mergem mai departe :D

Unknown spunea...

si Level 3? :))

Emy spunea...

Sa nu ne grabim :)))

Unknown spunea...

:))) bun.

Postări populare