filele mele.

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Ce ai schimba la mine?

Te invit sa iei loc langa mine, cu gandul tau plin de imaginatie, si sa pornim intr'o conversatie plina de monolog, dar monologul creat de mine sa fie unul cu raspunsuri din partea ta create in imaginatia mea, accepti?!?

Ma gandeam sa te intreb tu cum treci peste raceala din ziua de azi?!? Si nu ma refer doar la frigul iernii ci si cel al omenirii...nu e asa ca raceala care invaluie suflete e tot mai rece? Nu  simti si tu cum fiecare persoana se axeaza doar pe persoana lui si e plin de egoism?!? Asta pentru ca majoritatea se lupta sa fie oameni bogati...si nu bogati in suflet ci bogati in buzunar.

Stiam ca esti de acord, multumesc ca macar tu esti de acord cu mine...chiar imi place sa "monologhez" cu tine:)
Si ma mai gandesc ca degeaba tot stam sa discutam, foarte multa lume vorbeste dar pe putini ii vad actionand...nu e asa?!? Ah scuza'ma ca te abordez cu atatea intrebari...poate nici nu ai timp sa reactionezi la toate...dar e prima discutie si am atatea de spus....

Ma gandeam la noi, la mine si la tine...ce ar fi sa incepem sa ne schimbam...sa incepem sa ne imbogatim sufletele...chiar daca asta inseamna sa ne racim putin buzunarele...dar sa nu uitam ca Domnul da alesilor Sai...totul ca prin vis, nu?!?

Iti e teama de respingere, nu e asa? Si mie imi e putin....mi s-a spus de foarte multe ori ca sunt mult prea sensibila, si ca ma stresez pentru orice si cel mai mult ma simt afectata de problemele altora decat de ale mele. Tu ce ai schimba la mine?!?

Si acum...chiar nu pot sa imi imaginez un raspuns...mi'e teama fie sa nu ma subestimez fie sa ma supraestimez...nu e ciudat cat de extremist gandim?

Ma gandeam ca vine primavara...iar sufletul meu e deja in muguri...as vrea ca mugurii sa creasca altfel de data aceasta...nu ar fi interesant sa infloresc mai puternica si mai plina de culoare?!? Dar acum nu intoarce privirea de la mine...doar spune'mi...ce ai schimba la mine?


Un comentariu:

Anonim spunea...

imi place la tine tot:> ma saruti si`apoi iau foc:))

Postări populare