filele mele.

joi, 17 iunie 2010

Comoditate ipocrita.

Nimic bun nu locuieste in mine, nu merit nimic din ce sunt sau ce am...nu sunt vrednica sa port nume de Fiica...dar totusi sunt atat de fericita...caut blandetea din toata inima si dragostea Ta ma invaluieste cu o pace care ma inconjoara oferindu-mi o blandete de aur!

Nu trebuie niciodata sa Te caut..pentru ca Te gasesc dintr-o privire, cum sa nu Te recunosc? Esti cel mai bland, placut si plin de pace; iar eu sunt plina de ravna dupa pace...Te gasesc in fiecare detaliu si sunt atat de placut surprinsa sa vad ca desi nu merit, MA IUBESTI !!!

Duc zilnic aceleasi lupte in care pe lumea asta..ma lupt cu morile de vant...m-a corupt pamantul, caut sa implinesc legile pamantului...caci prin naivitate spunem..."lumea e a noastra daca punem mana pe ea"...dar eu vreau sa cred  ce ma inveti Tu: " daca vrei sa ai lumea trebuie sa renunti la ea.", afirmatia Ta suna mai logic...desi prin mintea omeneasca ne ferim sa credem...pentru ca ne place comoditatea, avem timp de cumparaturi, internet, mancat, baut, dormit...dar suntem comozi in timpul dedicat Tie...dar imi place de noi, cand suntem jos dorim totul de la Tine...suntem in stare sa facem orice.

 Traim intr-o comoditate ipocrita, plina de egoism si lipsita de setea neprihanirii...

Un comentariu:

Diana spunea...

comoditatea e cea care cred ca ne orbeste si nu ne lasa sa Il vedem cu adevarat.
ma regasesc mult in ceea ce scrii!
esti cu adevarat minunata si El se vede atat de clar in tine!

Postări populare