filele mele.

sâmbătă, 1 mai 2010

Si adorm cu un singur gand treaz...


E noapte..adanca, as vrea sa dorm dar momentan doar visez la momentul in care o sa am inca o data onoarea sa imi odihnesc gandurile in patul copilariei mele.

Pana atunci incerc sa-mi pregatesc gandurile pentru odihna...le calmez cu putina amintire din scurta viata a trecutului meu, presar peste ele dragostea parinteasca si a fratilor mei...presar si putina intelegere din partea prietenilor si incerc sa le relaxez cu putina muzica -The Afters~Ocean Wide-, cu grija sa nu rascolesc vreo amintire care sa imi tresara gandurile...ma calmez si ma refugiez in caldura sufletului meu...acolo sunt la loc sigur!! Acolo Il am pe Dumnezeu..si incep sa vorbesc...stii, ca si cum as vorbi cu tine...doar ca in El am incredere mai mare.

In noaptea asta sunt scurta la vorba, simt nevoia sa tac si sa ascult...linistea Lui e atat de muzicala incat ii simt vibratia pana in strapunsul oaselor...as spune ca e magic..dar nu e, e binecuvantarea de a simti prezenta Lui, e magnific!

Incep sa imi pun gandurile in ordine si le pun sa asculte linistea Lui si ma pun si eu..si adorm...incet gandurile dispar rand pe rand si imi lasa o tacere ascunsa in minte...e bine!! Acum pot dormi linistita, siguranta Lui si-a spus inca o data cuvantul.

Si adorm cu un singur gand treaz...am cel mai superb Dumnezeu!!!

4 comentarii:

anatoli spunea...

foarte fain scrii.. imi place cum gandesti tu..:)

Unknown spunea...

multumesc Anatoli :)

hain spunea...

fotografia spune despre tine ce ai scris in acest post.

Unknown spunea...

:) multumesc hain.

Postări populare