filele mele.

vineri, 28 mai 2010

Ma simt "om"

E prea frumoasa luna in seara asta sa nu o bag in seama...razele ei rosiatice imi bat in geam si ma indeamna sa ii raspund provocarii de a vorbi cu ea...dar in seara asta am ales sa o refuz, vreau sa vorbesc cu Tine!
Stii ca Ti-am promis ca nu ma voi duce prea departe de Tine? Sunt falsa, am mers...si nu voit...si nu intentionat...nimic din asta, ci am mers in aceeasi frica care e pornita din copilarie...mi-e frica, Doamne, mi-e pur si simplu frica!!!
Si ma doare ca in asa mic detaliu credinta mea nu ajunge la marimea unui bob...si nu pentru ca nu vreau ci pentru ca mi-e teama si sa pierd frica asta...ah'dar ce folos sa ma pierd printre atatea cuvinte? Intelegi cel mai bine despre ce vorbesc....si am preferat sa vorbesc cu Tine...pentru ca pe langa ca ma intelegi..ma si iubesti si ma asculti! Ce poate fi mai minunat la un prieten decat sa aiba rabdare cu tine?
Din nou ravasita de sentimente confuze ma apropii de Tine...si ma las purtata pe aripa Ta..e asa de bine cu Tine; Tu nu ma lasi sa ma simt vinovata de vinovatia altora, ci ma imbraci in cea mai puternica armatura a sigurantei si ma pregatesti de cea mai apriga lupta care sta in fata drumului meu; dar chiar sunt eu gata de asa ceva?
Ma simt "om"...si ma sperie gandul acesta...vreau sa fiu ca Tine...vreau sa fiu indeajuns de buna, calma, puternica, placuta, sincera, perfecta; vreau, dar sunt "om" si nu pot fi nimic fara Tine...am vrut sa fiu cea mai puternica dar nu pot sa fiu nimic fara puterea Ta.
Nu pot sa cer nimic...iar de promis nici nu mai vreau, pentru ca sunt "om"; dar vreau sa te rog...continua sa ma salvezi...continua; chiar daca merit asa de putin...!!!
Si ma consolez cu gandul care mi-a fost adresat de atatea persoane speciale...."esti cea mai frumoasa cand plangi..."...si probabil nu vorbeau de frumusetea exterioara ci de "purificarea" sufletului dupa golirea sentimentelor negre cu ajutorul lacrimilor...nu stiu cat de frumoasa ma vezi Tu...dar ma simt placuta in prezenta Ta...si multumesc ca desi nu merit, ma iubesti!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

impresionant :)
si eu sunt una din persoanele care ti-au zis ca esti frumoasa cand plangi...chiar esti!!!
si mi-e si frica sa intreb de ce ti tie frica:))

Unknown spunea...

Daca as stii si cine esti poate as stii si ce sa-ti raspund..intre timp..ramai cu frica :P
si multumesc:)

Anonim spunea...

mulţumesc pentru că ai deschis o mică portiţă prin care să vedem aceste gânduri adresate Tatălui.

BGU

Unknown spunea...

hmm..cu placere :)

Postări populare