filele mele.

miercuri, 26 mai 2010

Melancolica.

Sunt invelita in aripa melancoliei...iar luna....ma invaluie in armonie...e perfecta melancolia armonioasa..chiar daca e o stare care ma face sa plang foarte repede...sunt sentimente de bucurie pline de tristete...care se amesteca perfect cu imagini din trecut care isi croiesc drum prin prezent sa ajunga in viitor.
E liniste umpluta de melodia lui Bruno Mars (Talking to the moon)...se combina perfect...in tacerea melancoliei mele chiar stau singura in camera si vorbersc tacand cu luna...si ea prin tacerea ei imi raspunde; e placut sa conversezi in tacere...:)
Ma deranjeaza placut cu afirmatiile lui...e placuta melancolia din seara asta...as zambi...si lacrimile de bucurie nu intarzie sa apara...sunt melancolica in seara asta, e normal!
Si tot in melaconlia in care sunt invelita...privesc dincolo de luna...si Te simt..esti si Tu in cercul meu..suntem 4 acum...doar ca Tu nu ma deranjezi...ma lasi doar sa iti simt prezenta...care e atat de perfecta in mediul meu, esti placut, ma simt placuta....suntem placuti!
Stelele prin sclipirea lor imi zambesc si imi amesteca melancolia cu clipe scurte si dese de fericire...luna imi ofera din misterul ei si asa devin enigmatica...sunt enigmatica!
Acum...as vrea sa fiu intr-o masina...sa conduca el si eu sa stau in dreapta si doar sa tac...sa tacem...si sa lasam piesa lui Bruno sa ne umple de entuziasmul de a privii luna...as vrea!
Dar acum mai bine merg sa dorm...pana nu dorinta devine insuportabil de doritoare si pana inca mai am sansa sa adorm cu luna la geamul meu...stiai? Chiar ador luna!

8 comentarii:

Anonim spunea...

cine e enigmaticul tau ? de tine stiu ca esti enigmatica..:)

Unknown spunea...

daca as zice cine e...nu ar mai fi enigmatic :P

Anonim spunea...

bine...si drept e ca nici nu ai precizat ca e "al tau"...sau nici asta nu zici?

Enigmaticul spunea...

Imi place cum ai scris.. :)

Anonim spunea...

si pe cititori ne lasati fara sa stim detaliile importante? :)))

Unknown spunea...

e enigmatica postarea...:) n-am zis nici ca e vb de ceva sau cineva al meu...nici ca nu e:) si asta vreau sa ramana asa! :P

Anonim spunea...

Esti cea mai impresionanta fata pe care am cunoscut-o vreodata!!!!

Enigmaticul spunea...

"Imi place sa-mi las gandurile
Sa vina catre tine..
Gandul meu il sprijina pe-al tau
In timp ce ma conduci de mana
prin labirintul in care dragostea
A castigat cea mai dificilă batalie
Cu ratiunea…"

Postări populare