filele mele.

sâmbătă, 23 octombrie 2010

De ce plang femeile?!?

Majoritatea baietilor care sunt intrebati acest lucru au intentia sa raspunda "fara nici un motiv", sau "din orice".
Femeie fiind si eu, m-am gandit sa caut raspunsuri care sa ma sprijineasca biblic.

Nu doar ca suntem vase slabe si sensibile prin creatie, ci suntem si purtatoare de dureri total diferite de cele ale barbatilor...cum ar fi?!? Pai avem o putere si o forta aparte de a da nastere, a creste, a educa, a ingriji, a sfatui copiii nostri; avem forta necesara sa continuam cand toata lumea cedeaza; sa fim interesate de ce ne apartine, suntem cu totul implicate in familie...stim sa ne iubim sotul si sa-l intelegem....chiar si atunci cand ajungem la capatul rabdarii; si ca sa fim pline de putere si de energie pozitiva...am primit mai multe lacrimi decat barbatul...pentru a plange de fiecare data cand simtim ca suntem incarcate, sa plangem cand emotiile izbucnesc fara oprire, sa plangem cand simtim ca suntem fara sprijin...si poate chiar sa plangem de bucurie...purtam lacrimile omenirii...si poate chiar "lacrima" e cel mai potrivit cuvant care ne defineste.

In final...femeia nu e doar pentru lacrimi...dar prin lacrimi isi continua calea...pana si rugaciunile ajung sa fie cu adevarat pline de Duh cand lacrimile siroiesc obrajii.
Plangem si cand nu suntem privite cum trebuie..stiai ca frumusetea femeii nu trebuie privita din afara spre inauntru? Cu cat privesti mai adanc si cu cat trec anii mai mult, cu atat poti privi adevarata frumusete a femeii...

Deci, cand vezi o femeie plangand...zambeste-i..pentru ca nu plange ca asa vrea ea...ci plange ca asa a fost creata!

Va continua...

Un comentariu:

Anonim spunea...

superb!!!

Postări populare