filele mele.

marți, 5 octombrie 2010

Daca esti moral, nu inseamna ca esti sfant!

Sunt convinsa ca tu, ca si crestin, ai simtit de multe ori prezenta Lui in rugaciunea ta...dar stiai ca nu-L cunosti cum trebuie pe Dumnezeu?

Stiu ca de multe ori ai facut un bine simtind ca Domnul e multumit de alegerea ta...si totusi nici asa nu ai ajuns sa-L cunosti pe Dumnezeu.

De multe ori dupa ce ai vorbit urat te-ai simtit mustrat sa iti ceri iertare...si nici macar atunci nu ai ajuns sa-L cunosti!!!

Sunt sigura ca nu de putine ori ai facut fapte bune cu gandul ca asa iti cere Biblia...si nici atunci nu ai ajuns sa-L cunosti...

Nici macar atunci cand ai lasat de la tine si altii au castigat munca ta si tu ai pierdut...nici atunci nu L-ai cunoscut pe Dumnezeu!!!

Defapt in toate faptele care tu le consideri dupa voia Lui, nu ai ajuns sa Il cunosti pe Dumnezeu...stii de ce?!?

Pentru ca pe Dumnezeu nu il gasesti in gandurile tale de lauda de sine, nici in ideile care te ridica si te imbogatesc pe tine, nici macar in imaginea in care tu sa fii cel mai fericit prin alegerile care le faci....
Pe Dumnezeu il cunosti in rugaciunea care o faci in miezul noptii, in partasia de dimineata...in biserica atunci cand toti butoneaza telefoane si vorbesc intre ei, in timpul tau liber cand ai timp sa meditezi...pentru ca altfel...cand ai timp sa-L asculti pe Dumnezeu in viteza cu care trecem peste fiecare zi?!?

Descrierile de mai sus tin de moralitate si nu de relatie cu Dumnezeu...poti fii moral si sa ajungi in Iad, stiai?!?
Si stii ce e frumos in relatia de partasie? Ca pe langa ca traiesti in moralitate..ai sansa sa traiesti in Sfintenie dupa moarte...si ai parte de o viata nu binecuvantata material ci binecuvantata spiritual, aici, pe pamant.

Un comentariu:

Ionela Băloi spunea...

Asa este! Si ateii pot fi oameni morali dar... nu spirituali

Postări populare