filele mele.

miercuri, 28 aprilie 2010

Hai sa ne jucam.


Hai sa ne jucam cu literele si sa formam cuvinte, cuvinte intelese doar de noi, care sa ne rupa de realitate si sa ne urce intr-o lume imaginara, unde totul e asa cum vrei tu, asa cum vreau eu, asa cum vrem noi!

Hai sa ne jucam cu cuvintele si sa formam propozitii, care prin comunicarea dintre noi sa ne unifice, sa revenim la realitatea cruda si sa facem bine impreuna.

Hai sa ne jucam cu propozitiile si sa formam fraze, prin care cu ajutorul literelor care le punem in cuvinte sa reusim prin vorba sa daruim pace.

Hai sa ne jucam cu frazele pana construim o adevarata carte, in care sa se vada cat de usoara e viata in realitate, cand jocul e prezent in toate!!!

5 comentarii:

hain spunea...

pasari iepuri alergatorind printre randuri de fluture.oameni regine alge fermecaturi prin firimituri cu soare lunatec!
:)

Unknown spunea...

:)
fluturi fugind printre randuri de petale rupte din raze de luna plutind toate impreuna pe rauri de sentimente...presimte!

hain spunea...

tamburine tamburizand timpul vanilizat de suflete alerg in maci cu rauri fierbinti de apa stransa in ocheade rastalmacite strig imbratisare primesc!
:)

Unknown spunea...

dezvanilizez timpul si il invelesc in arome de pepene rosu care isi stoarce sucul peste amintirea ce vrea sa reinvie si sa urce...sa plece spre imbratisarea care o poti primi!

hain spunea...

deci continuare:p
repezi aparate jucarii triumf caseta bilet cazatura cu rupere de ligament si zambet pe privire.cor de ingeri repezindu-se sa innoate
:)

Postări populare