filele mele.

vineri, 22 iunie 2012

Iubeste cat poti, nu cat esti iubit!

 Cu totii avem momente in care actionam fara sa gandim, ne pripim sa actionam si dupa verificam daca am actionat bine. 

La fel este si in relatii, toata lumea vorbeste de dragostea adevarata, de Corinteni 13; toata lumea stie citate despre dragoste, oricine ar putea filosofa pe tema aceasta...dar prea putini stiu sa dovedeasca spusele prin fapte. 

Nu degeaba a fost creat citatul " Iubeste persoana cat o ai langa tine, nu dupa ce ai pierdut-o." , cred ca toti am gresit cel putin o data persoanei iubite, cu totii am fost raniti de persoana iubita. 

Sunt fata, sunt sensibila, si da'sunt un vas slab care are nevoie de un sprijin stabil pentru a nu ma sparge. Probabil de aceea avem si inima atat de fragila si usor de ranit, pentru ca fetele sunt cele care inteleg mai bine  tot ce tine de emotii si sentimente. 

Cred ca Dumnezeu ne-a creat diferit pentru a ne completa, fetele sa ofere catifelarea emotiilor din cuplu , iar baietii sa fie un stalp si incurajarea. Baietii sa gandeasca logic si sa poata fi cei care iau deciziile intelepte, iar fetele sa fie cele care sustin ideile si principiile baietilor, bineinteles cat timp intra in campul ce tine de moralitate.                                                                                                                                                                                                                    


Directia 5 prin melodia "O fata ca ea", a reusit sa puna punctul pe "i", sa aduca aminte omenirii ca suntem sortiti unei singure persoane, ca deciziile pripite care le luam ne pot destrama visul Lui de a fi fericiti langa persoana care ne face fericiti. 

Iubiti  persoana de langa voi nu cat va iubeste ea, ci cat puteti oferi voi, cu toata inima si cu toata priceperea.


2 comentarii:

roryta spunea...

mare dreptate ai...

Unknown spunea...

multumesc :)

Postări populare