filele mele.

sâmbătă, 12 februarie 2011

Nu noi decidem clipa mortii...

Am vrut sa nu mai discut atat de mult pe blog subiectul "moarte"...dar moartea unui amic m'a determinat sa ma descarc din nou...R.I.P. Paul R. :(
Nu conteaza cum a murit, conteaza ca a murit, ca nu mai este, ca nu a avut sansa la mantuire, ca nu mai exista printre noi!!!

Ma socheaza cat de stapani suntem pe noi cand vine vorba de situatii inedite, cate griji ne facem pentru a procura un obiect, o haina. Cat investim in infatisarea exterioara si cat de mult timp il risipim pe lucruri inutile!!!

Oare e chiar atat de greu sa constientizam ca nu noi decidem clipa mortii? Putem muri in orice clipa, putem incheia firul vietii in orice moment...nu degeaba se zice "traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima". Dar ar fi mai corect sa traim cu gandul la unde vom ajunge cand viata noastra ia sfarsit, nu?!?

Si nu degeaba Domnul ne invata sa nu parasim supunerea la Cuvant nici o clipa; iar Biblia sa devina cartea noastra de capatai. Tu cat citesti? Cat te rogi pentru sufletul tau si a celor dragi? Cat traiesti ca si cum ar fi ultimul minut din viata ta?

Da, recunosc, cu cat mor mai multi cunoscuti ai mei, cu atat imi e mai teama de MOARTE!!! Si nu mi'e teama  de ea in sine, ci de cum voi muri si cum ma va gasi in suflet!!!

In ultimii 5 ani moartea tinerilor aproape s-a dublat si nu pentru ca Domnul nu ne vrea in viata, ci pentru ca vrea sa ne de'a o lectie de viata!!! Sa ne reamintim ca fara Dumnezeu suntem nimic, ca viata aceasta nu o traim cu adevarat daca nu o traim sub puterea Lui!!!

E numit nebun cel care uraste invataturile adevarate si slujeste invataturilor mincinoase!

Eu aleg sa tind spre calea neprihanirii, tu spre ce cale tinzi cu viata ta actuala?!?

2 comentarii:

... spunea...

Nu noi decidem clipa mortii , = este foarte adevarat!
Dar tot atat de adevarat este ca din punct de vedere spiritual.

Iuda, fratele Domnului Isus in epistola sa arata despre acesti oameni care se ascund nu departe decat in adunari crestine. Iata ce ne scrie el:
"Sunt nişte stânci ascunse la mesele voastre de dragoste, unde se ospătează fără ruşine împreună cu voi, şi se îndoapă de-a binelea; nişte nori fără apă, mânaţi încoace şi încolo de vânturi, nişte pomi tomnatici fără rod, de două ori morţi, dezrădăcinaţi;"
Cum? E posibil asa ceva crestini pocaiti?
Cititi in intregime epistola sa care n-are decat un capitol si veti vedea ca nu sunt putini acesti nespus de alesi membri dintr-o adunare crestina.
Iuda i-a vazut bine, tu cand vei putea sa-i deosebesti ca el?

Unknown spunea...

de acord...cred ca tocmai de aceea am pus accentul pe neprihanire...:)

Postări populare