filele mele.

duminică, 23 mai 2010

Ce inseamna pentru mine sa fiu binecuvantata?




Oh'Doamne, iti aduci aminte cand ai spus sa fie o "ea"? Si acum suntem multe...eu sunt una din ele..si simplul fapt ca sunt creatia Ta ma face sa fiu plina de zambet. Binecuvantarea e in fapt ceva mult prea mare pentru a putea fi descris in cuvinte...ma simt binecuvantata cand ajung in cea mai josnica vale si Te simt cum ma ridici, atunci cand incep sa deznadajduiesc si sa ma intreb unde esti..atunci sunt cea mai binecuvantata pentru ca atunci Tu pregatesti ceva fabulos pentru viata mea...imi daruiesti picuri in ploaia vietii...pe rand...cand stii Tu ce trebuie si nu cand vreau eu!
E umezeala in ploaia binecuvantarilor Tale...dar e o umezeala care o ador! E placut sa fiu numita "copil de-a lui Dumnezeu", sunt plina de fericire cand stiu ca am onoarea sa ajung in vesnicie cu Tine...sunt uimita in fiecare dimineata cum iti lasi razele soarelui sa imi indulceasca privirea, cum lasi in mijlocul zilei natura sa imi sopteasca ca am cel mai maret Dumnezeu...sunt plina de mirare seara cand privesc pe Cer si inexplicabil cum ziua devine noapte...e un fenomen spectaculos...esti Minunat!
Binecuvantata ma simt si atunci cand privesc in jurul meu...familia si prietenii sunt ce am mai de pret, in fiecare zi sunt fermecata de dragostea ce o poarta pentru mine; sunt plina de fericire cand vad ca Biblia e adevarata, in fiecare zi imi dovedesti ca daca Te caut toate necesitatile mi le vei da pe deasupra, dar tu imi dai mai mult decat necesitate...ma rasfeti, cum nimeni altul nu o face!
Acum gust dintr-o alta noapte...si ma simt binecuvantata prin simplul fapt ca am ocazia sa scriu despre minunea ce ai pus in mine...sunt o minune creata de Tine...si stiu, sunt nimic fara Tine!

7 comentarii:

sima spunea...

te laud caci sunt o faptura minunata Doamne... :X

Unknown spunea...

Amin :x 8->

Anonim spunea...

iti citesc mereu blogul..si sunt impresionat de fiecare data cate cuvinte exista in tine...nu te cunosc personal, dar cred ca esti o persoana cu care nu ai avea timp sa taci :)), si plus vorbesti intelept...felicitari!

Unknown spunea...

multumesc, anonim :)

Manu spunea...

Ce frumos suna „ploaia binecuvantarilor” :)
Stii...cineva spunea ca „Daca furtuna aduce ploaia (binecuvantarea), atunci fii atent, ca incercarea sa-ti aduca binecuvantarea.” si „Daca ploaia aduce furtuna, atunci de ce binecuvantarea sa n-aduca incercarea?”...asta inseamna ca incercarea este strans legata de binecuvantare. Incercarile au scopul de a ne forma si astfel suntem binecuvantati dupa ce trecem prin ele. Insa, de cate ori ne plangem, de atatea ori pierdem o binecuvantare..
Viata e ca vremea schimbatoare; cand ploaia se vede astepti binecuvantarea, iar cand ploaia trece SOARELE asteapta multumirea! :)

Unknown spunea...

imi place opinia ta, Manu! :)

IonicăG spunea...

Acest Dumnezeu minunat si extraordinar merita toata multumirea, slava si gloria din toata lumea. Iti multumesc Doamne pentru ca in fiecare zi ne binecuvantezi si ne ocrotesti, Numele Tau sa fie onorat de noi asa cum se cuvine, toata Slava si Atentia sa fie indreptate catre Tine, meriti mult mai mult decat iti oferim noi. Slava in veci AMIN.

Postări populare