filele mele.

duminică, 2 iunie 2013

O zi in prezenta Ta

Dis de dimineata am simtit prezenta ta prin cantecul pasarilor care rasunau in crapaturile zilei; Ti-am vazut maretia in petalele florilor care s-au deschis in momentul in care au simtit razele soarelui ca le incalzeste; Ti-am vazut creativitatea in culorile naturii care sunt atat de vesele in aceasta perioada si pline de optimism; Ti-am vazut simplitatea in norii cerului care astazi au fost atat de jucausi.

Astazi am avut timp sa privesc ceea ce ai creat cu propria-ti putere si sa ma bucur de fiecare adiere a vantului inca primavaratic. Am incheiat ziua ascultand greierii cum canta in aceeasi armonie cu broscutele din paraul din apropiere, iar florile imi spuneai noapte buna in timp ce isi inchideau petalele si se inchinau atat de frumos in fata cerului, probabil pentru a-ti multumi pentru inca o zi atat de superba!

Ai dat si ploaie, o ploaie curata cu un miros proaspat care a spalat toate frunzele si a hranit recoltele.

Nu am alta metoda de a incheia ziua decat pentru ati multumi ca ai folosit bogatia ta pentru a ne bucura si noi de ea. Ma inchin cu o dorinta, pune un suflet atat de tandru in fiecare om incat sa se bucure si ei de ceea ce am avut eu parte astazi si sa vada frumosul in tot ce ii inconjoara si tot ce e natural.

Te laud pentru ca mai presus de toate, ai pus toate resursele tale in noi, oamenii. Ne-ai dat un zambet prin care sa multumim naturii ca ne incanta, ne-ai dat o voce pentru a lauda creatia Ta, ne-ai dat un suflet pentru a simti dragostea cu care ai lucrat si inca lucrezi pe Pamant, ne-ai dat maini sa putem imbratisa si sa putem fi un sprijin pentru cei din jur, ne-ai dat picioare pentru a fi gata oricand sa alergam la oamenii care sunt in nevoi, ne-ai creat oameni dar ai avut grija ca fiecare parte din nou sa poata fi folosita spre folosul Ta si ma rog sa ne ajuti sa intelegem asta in fiecare zi.

Inchei multumindu-ti pentru aceasta zi in care mi-ai amintit ca dragostea Ta neconditionata o gasesc in creatia Ta.

Dar tu, cititorule, cand te-ai bucurat ultima data de natura din jurul tau sau de oamenii care ti i-a pus Dumnezeu langa tine?

Niciun comentariu:

Postări populare