filele mele.

joi, 24 ianuarie 2013

Chirurg al sufletului

"Era ea din nou...dar goala de mandrie si goala de ea, a inceput noul an cu dorinta de a se schimba, de a fi plina de curaj in a-si exprima opinia si a fi deschisa in fata celorlalti, probabil a avea o nota de transparenta!

Insa oamenii sunt oameni, plini de orgoliu si lacomi de a descoase cat mai mult din ce esti, de a descoperi punctele slabite ale rabdarii si a trage de ele incercand sa le rupa. De acesti oameni are ea parte in anul nou, oameni care o calesc pentru viitor, care incearca sa ii arate ca nu merita si nu e buna de nimic, dar care nu stiu ca toate aceste lucruri o fac sa se simta mai valoroasa decat insasi oamenii de fata; intrebi de ce?!? Pentru ca este valoroasa, pentru ca a reusit sa scape de mandria falsa si sa devina mandra sub aripa ocrotitoare a unui Creator Minunat, a inceput sa inteleaga rostul oglinzii ei, si acela nu e de a se oglindi ea ci de a oglindi suflete din viata ei pentru a le putea vindeca.

As spune ca e un fel de chirurg al sufletului, iar oglinda e bisturiul ei, cu care deschide sufletul pana la cel mai mic sentiment si reuseste sa inteleaga de ce oamenii reactioneaza in diferite feluri. Si intelege si de ce oamenii o fac sa se simta un nimeni, pentru ca ei nu au inteles ca oglinda e pentru sufletele din jur si nu pentru sufletul lor!

Oamenii captivi in lumea de oglinzi sunt oamenii care incearca sa iti arate cat de rau esti si cat de putina e valoarea care ti-o dau ei....sunt acei oameni care au o parere buna despre ei si nu uita nici o fapta buna facuta de ei dar uita faptele bune facute de cei din jur! Sunt acei oameni lacomi de a avea o imagine buna de sine, dar atat de lacomi incat imaginea buna doar ei o vad....cei din jur vad falsitatea in care se ineaca...si nu e de judecat, e de plans si de rugat, ruga la bunul Creator!

Daca nu ati inteles despre ce oglinzi vorbesc, dati un click aici .

Imi doresc sa vad frumusetea din voi oglindita in sufletele celor din jur!

Niciun comentariu:

Postări populare