filele mele.

miercuri, 6 aprilie 2011

E la moda !!!

In ziua de azi esti un nimeni daca nu esti la moda....e la moda sa ai telefon mobil, e la moda sa ai conturi pe toate retelele de socializare, e la moda sa te imbraci de "firma", e la moda sa fii rebel, e la moda sa fii mandru, e la moda sa iesi in evidenta, e la moda sa postezi poze pe fb "din pod", e la moda sa fii la moda!!!

Zilnic raman socata de ce vad pe simpla retea de fb, nu indraznesc sa-mi fac alte conturi, undeva la 90% din prietenii mei sunt numiti crestini, care se subintelege din statutul lor religios ca traiesc o viata morala si etica foarte bine pusa la punct, oare?!?

Stiati ca 60% din barbati devin infideli din influenta erotizarii crescuta a modei adoptate de tinere?!? Si ma gandesc la parada modei care o vad in aproximativ toate bisericile in care intru, si chiar intru in multe; hainele mulate sunt mai purtate de fetele "smerite" decat de fetele din lume, decolteul e mai pus in evidenta de crestine, coafurile si manichiura au devenit o necesitate zilnica, machiajul nelipsit si nu in ultimul rand pantofii cu tocul cat mai mare...suntem la moda, nu?!?

Baietii, nu raman in urma modei, nu uita sa isi etaleze hainele pe care sa scrie mare ca sunt de firma, frezele tepene si cat mai preocupati cum sa iasa mai bine in evidenta in viata virtuala...chiar si in viata reala....pentru ca e la moda!!!

Tinerii din ziua de azi sunt atat de preocupati de infatisare, investire in tehnologie, in viata virtuala, in starea lor de spirit plina de egoism; incat uita scopul lor pe pamant, scopul ce il are orice om pe acest pamant. Uitam, ca tineri, sa zambim, sa ne bucuram de familiile cu care ne-a binecuvantat Dumnezeu, uitam sa fim educati si disciplinati, uitam sa fim buni si umili, uitam sa fim decenti si smeriti, uitam sa investim in interior sa culegem rezultate din exterior, uitam sau pur si simplu negam?!?

Si sa nu uitam ca e la moda sa o facem doar, "just do it", dar ce ar fi sa ne rugam inainte sa o facem?!? "Don't just do it, pray first."

Stiai ca moda pe pamant se schimba ca vremea? Dar ca este o moda care e vesnica? Moda de a fii asemenea Lui e interminabila. Acum te las cu o intrebare...te simti in pas cu adevarata moda?!?Trimiteți un comentariu

Postări populare