filele mele.

duminică, 16 mai 2010

Provocata!!!!

" Intotdeauna mi-am dorit sa iti multumesc pentru tot ce esti...iti multumesc in primul rand pentru imperfectiunea din tine care e perfect compatibila cu imperfectiunea mea; iti multumesc ca imi accepti incapatanarea, rasfatul, mofturile, copilariile, maturitatea, seriozitatea...iti multumesc ca stii sa ma ierti, ca stii sa ma faci sa ma simt iubita, ca stii sa ma apreciezi.
Sunt uimita de rabdarea care o ai cu mine...mai ales atunci cand sunt prea sensibila; sunt impresionata de dragostea ce o porti in tine in primul rand pentru Dumnezeu si apoi pentru cei din jurul tau; sunt surprinza in fiecare zi de imprevizibilitatea ce o porti in tine...esti minunat!
Ma gandeam ca sa iti raspund si de ce te-am ales...nu doar pentru ca stii sa ma faci sa ma simt iubita ci si pentru faptul ca stii sa ma ti langa Dumnezeu, nu m-ai lasat nici o clipa sa ma indoiesc de dragostea Lui, indiferent de cat de puternic am fost lovita; imi place ca te implici in lucrarea Lui, si iti ador ravna care o ai dupa cunoastere in Dumnezeu. Foarte mult apreciez ca iti face o placere sa vorbesti cu mine, despre orice, doar sa vorbim.
Sunt prea multe de zis despre persoana ta, stiu ca pentru multi esti altfel...dar pentru mine esti deosebit. Inca ceva dragut e ca iti place cum gatesc si cum am grija de tine...la inceput chiar aveam emotii de cum o sa reactionezi. Imi place si atunci cand nu pot dormi ca stai treaz doar pentru mine...repet, iti apreciez enorm rabdarea care mi-o oferi.
O sa ma opresc aici, restul iti voi scrie data viitoare, pana atunci o sa te rog sa nu te schimbi decat in mai bine; sa cresti zilnic spiritual...si sa ma ti de mana cu tine...sa nu raman cu vreo treapta mai jos...defapt hai sa crestem amandoi!
Iar in final..ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine! "

cu drag, "sotia ta"

Bun, am fost provocata sa scriu si eu despre cum imi vad viitorul sot, nu am vrut sa fiu prea directa si sa va dau mura in gura..dar sunt sigura ca va prindeti de idee. Si tin sa mentionez, chiar nu e scrisa pentru cineva concret...inca nu-mi cunosc viitorul sot :) 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos..si sunt sigur ca viitorul tau sot o sa fie mandru de o sotie ca tine :)

hain spunea...

i-auzi:p
felicitari maya pt text:)

Postări populare