filele mele.

duminică, 22 august 2010

Nu am incetat...

Chiar daca in ultima perioada mi-am ales menirea de a omori timpul in lucruri eficiente...nu am incetat sa ma minunez de lucrarile Tale; lucrezi si cand eu am impresia ca totul in jurul meu stagneaza...esti atat de minunat!!

Nu am incetat sa ma opresc in timpul zilei si sa privesc in jurul meu...m-ai binecuvantat cu locul de munca exact in Piata Cetatii, unde imi place sa privesc oamenii...turistii sunt interesanti...vin din toate colturile lumii...aduc cu ei povesti de nedescris...prin mimica, privire si curiozitate..le pot face un rezumat al povestii lor, ma fascineaza!

Nu am incetat nici sa ma uit la darurile care mi le oferi in fiecare zi...diminetile inca iubesc sa le petrec cu Tine...si cum fiecare zi e inceputul noii mele vieti...sunt pe deplin multumita sa vad ca in fiecare noua viata duc binecuvantarile cu mine...de la familie, prieten si prieteni, pana la catelusa mea jucausa care ma asteapta in fiecare zi in curte. Multumesc!

Nu am incetat sa fiu constienta ca Tu esti singurul care imi cunosti si gandurile cele mai ascunse; desi ma repet...Iti spun cu o inima plina de ravna dupa Tine...Esti cel mai minunat prin existenta!

Nu am incetat din nimic...pur si simplu am incetinit...sau am marit viteza in unele...mi-am schimbat viata...defapt, Tu esti cel care ai ales sa schimbi viata mea...acum nu mai sunt doar eu cu Tine...acum suntem trei...si sunt atat de binecuvantata.

E din nou seara...am vrut doar sa-Ti spun multumesc pentru fiecare detaliu din viata mea...si iarta-ma ca merit atat de putin binecuvantarile Tale; acum merg sa imi odihnesc trupul...dimineata incep o noua viata...care cu ajutorul Puterii Tale...o voi incepe tot cu Tine!

Ah'si multumesc ca mi-ai dat din nou ocazia sa adorm cu privirea la luna...e superba, la fel cum toata creatia Ta rabufneste in frumusete...acum iti spun...noapte buna! :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

minunata poti fi fata... :) >:D<

Anonim spunea...

daaaaa....e superba din toate punctele de vedere.. :)

Postări populare