filele mele.

duminică, 25 iulie 2010

Multa dragoste.

Nu sunt egoista? Tu esti Cel care ar trebui sa isi caute timp pentru mine si nu invers...si eu, foarte "mandra" spun ca in sfarsit am timp si pentru Tine. 
Ma privesti cu dragoste...inca?!? Oare chiar merit? 

Nu m-am departat de activitatea mea, nu Te-am ignorat complet...ci pur si simplu nu am mai meditat cat meditam de obicei...si desi ma simt vinovata, Tu m-ai binecuvantat...ai inceput un nou sezon in viata mea...e plin de dragoste si siguranta...am pacea Ta!

In mine, e un amestec bizar de usoara invidie, indulcit cu admiratie si asezonat cu dragoste, multa dragoste; toate astea ma fac sa il privesc cu ochii intrebatori, ingandurarea si intrebarile imi ating subtil obrazul, iar apoi se opresc in mintea mea si imi rod nenumarate clipe. Situatiile sunt simple, dar privite de zeci de ochi sunt vazute total diferite...eu? Il vad simplu ca si existenta. dar frumos ca si fiinta; are multa inocenta!

Pentru mine multe lucruri erau banale pana sa apara el...acum orice drum, orice plimbare, orice conversatie...e plina de enigme, farmec si mister...e placut! Este acea paleta de sentimente, imagini si trairi cu care fiecare om se confrunta o data in viata, si care de obicei e atat de frumoasa incat te face sa mai ramai cel putin un an adolescent tanar, doar pentru a simti incontinuu emotiile acestui sezon. 

Imi voi calca egoismul in picioare si voi zdrobi orgoliul...si Iti voi spune cu zambet...multumesc! :)



2 comentarii:

un baiat spunea...

imi era dor sa te citesc...desi tot cu putina invidie...te felicit pt relatia care o ai..se vede ca esti fericita si implinita; si ma bucur ca esti alaturi de un baiat cu frica de Dumnezeu.

Enigmaticul spunea...

<>

Postări populare