filele mele.

duminică, 7 august 2011

Este pregatita sa se casatoreasca?!?

" Se intreba deseori de ce in pragul nuntii se simte singura?!? De ce siguranta o paraseste cu fiecare secunda ce trece....se simte ca in mijlocul oceanului cu un singur colac de salvare, care oricand se poate sparge....si simte, simte cum aerul dispare din jurul ei si devine tot mai aproape de a cadea in golul oceanului, de a se pierde...de a disparea si a evita momentul; si totusi, e realitatea , trebuie sa faca pasul, e varsta, e traditia, asa fac toti, trebuie sa aiba o familie, copii, si un sot bogat si cu loc de munca sus pus!!!

Dar ea, nu, nu simte la fel, oare e nebuna ca gandeste diferit? Sau restul sunt? Sau poate, asa e omul, fiecare traieste in nebunia lui, iar cei care nu stiu sa traiasca in propria nebunie, se iau dupa ceilalti!!! 

Ea are nebunia ei, lumea ei in care urla de bucurie si plange de fericire, in care se descarca prin dans si viseaza la a ajunge cineva!!! Visul ei e legat de talentul de a lupta pentru drepturile oamenilor; oh'cat isi doreste sa lupte si sa faca dreptate!!!!

Dar cum sa ajunga sa lupte pentru altii....cand nu poate lupta pentru ea insasi; iubeste lumea, iubeste omul...dar nu stie sa isi iubeasca sotul...e vorba de un alt limbaj al dragostei, nu?!? 

Limbajul asta nu e familiar cu ea, cu reactiile ei, ea stie doar sa iubeasca creatia Lui, asa cum iubeste Creatorul, cu tot ce are si poate; chiar iubeste...dar inca nu a invatat limbajul dragostei intre un el si o ea!!! 

Si totusi, continua sa il tina de mana....se plimba pe plaja oceanului...puritatea ei iese in evidenta foarte clar...un bronz subtil acoperit de o rochita alba lunga....parul ei e atat de jucaus...iar zambetul ei copilaros, o fac sa fie atat de pura si inocenta; pare a fi cea mai fericita persoana din lume....dar sufletul? Cum ramane cu sentimentele? Oare el....el, chiar nu simte? Nu a auzit niciodata ca uneori aparentele inseala, ca ea e doar naturala, dar niciodata mai aproape de el...comparativ cu cei din jur?!? 

Nu are puterea sa vorbeasca cu sentimentele....vorbeste doar cu logica...daca el e fericit langa ea, atunci ea de dragul fericirii lui, ramane in mijlocul oceanului, nestiind ca colacul oricand se pate sparge....si pana la urma....si el e atat de pur si gingas, atent si intotdeauna cu zambetul pe buze.....ii place sa o surprinda cu cuvinte pline de dragoste, acea dragoste intre un el si o ea, pe care si ea, cu inversunare ar vrea sa o simta !!! 

Sufletul ei plin de bunatate a ales sa ofere fericirea ei, persoanei cu care isi va petrece viata, fericirea ei va sta in implinirea dragostei lui de a imbatrani langa cea mai pretioasa fata pentru el....

Si ma intreb, chiar asta sa fie fericirea ei? .....


Niciun comentariu:

Postări populare