filele mele.

vineri, 9 ianuarie 2015

Curatenia din timpul zapezii

Totul e trist in jurul meu, stau in biblioteca si in pauza care am luat-o de la scris proiecte, am privit in jurul meu si am vazut doar fete triste si stresate, un motiv cu siguranta este sesiunea in care ne aflam si care nu e tocmai usoara!

Am privit pe geam, vremea in Anglia astazi este agitata si plina de nori negri si grei, copacii sunt scuturati de vant in ciuda dorintei lor de a sta linistiti sa isi pregateasca noile frunze pentru primavara. Cladirile gri si caramizii sunt parte din decorul perfect al acestui trist tablou. Oamenii merg grabiti in dorinta de a ajunge la adapostul lor cald si primitor.

Noi, oamenii, tindem sa ne simtim asa cum e vremea, suntem meteosensibili, ar spune unii cercetatori pe stiinte sociale. As vrea astazi sa fiu de acord cu ei, de dragul stiintei, dar inima mea e impotriva, in inima mea e alb si ger, simt cu tara mea astazi, e un alb proaspat si pur, care imi acopera inima; inima care pe sub zapada alba e intr-o refacere continua, restaurare si redecorare a simtamintelor, sentimentelor, dorintelor si gandurilor ascunse dar atat de usor de citit non-verbal.

Astazi, inima mea a intrat in acest proces pentru a se pregati de primavara sufletului meu, e o curatenie generala unde toate gandurile negative sunt sterse si inlocuite cu ganduri pline de pozitivism, este asezat si un strat gros de realism ca sa pot trai prezentul. In locul dorintelor care ar deranja pe cei din jur, sunt puse dorinte de a ajuta pe cei din jur, de a-mi face mai mult timp pentru cei dragi si nu numai. Astazi, inima mea a intrat in pregatiri serioase de innoire si regasire a propriei persoane.

Anul acesta mi-am dorit sa incep cu o prima dorinta, aceea de a-mi pregati sufletul meu pentru noile schimbari, atat prevazute cat si neprevazute; sa imi pregatesc tolba cu multe zambete si imbratisari, sa imi umplu cutia inimii cu bunatate si darnicie...dar peste toate acestea, sa imi reinnoiesc dragostea neconditionata pentru oameni!

Anul acesta eu am inceput cu dreptul, dreptul de a schimba in mine totul asa cum imi doresc eu si nu cum isi doresc cei din jur. Tu ce design alegi pentru sufletul tau in 2015?!?

Niciun comentariu:

Postări populare