filele mele.

vineri, 29 iulie 2011

Suntem atat de "oameni" !!!

Vara aceasta lucrez din nou la International Caffe, a fundatiei Veritas, unde intalnesc zilnic zeci de turisti, fie ei straini sau romani, in care vad diferentele umane si punctele in comun. Curiozitatea din mine nu se opreste sa studieze omul, si in final, am observat ca tindem sa fim mult prea "oameni", ceea ce ne face sa fim mult mai departe de scopul care il avem in viata, de a descoperi adevarata fericire, care nu sta in banii adunati, in clasa sociala sau in locul pe care in ocupam intr-o firma. Nu conteaza aceste lucruri, ci conteaza ce facem si cum facem!!!

Cu ce intentii iti aduni banii? Cu ce intentii lupti pentru putere? Cu ce intentii iti doresti o viata cu tot ce iti doresti?
"Omul" este acea persoana care e atat de perversa incat lupta doar pentru dorintele proprii, necontand asteptarile celor din jur!!!

 Ma refer la omul opus a ceea ce asteapta Dumnezeu de la omul Lui, vorbesc de acei oameni care nu stiu altceva decat sa lupte pentru putere si imagine, pentru bani si satisfacere personala, vorbesc de acei oameni care sunt cu bani, si nu de oameni bogati.

Stiti filmul "Que Vadis"? Imi doresc sa mai vad crestini care lupta pentru dorinta sufletului lor, de a avea o vesnicie fericita, si nu doar o viata fericita!!! Imi doresc sa vad oameni cu ravna pura, si fara rasplata pe Pamant!!! Imi doresc sa vad oameni ai lui Dumnezeu si nu doar oameni !!!

Dar pana sa imi vad dorinta la altii, ma intreb, oare nu ar trebui sa imi implinesc dorinta incepand de la mine?!? Dar tu?

Niciun comentariu:

Postări populare