filele mele.

marți, 14 decembrie 2010

Exista dragostea de a darui in fiecare...

De obicei in perioada aceasta aud foarte des comentarii despre daruire, sa fim mai buni si sa daruim de Sarbatori.Duminica seara la Biserica am auzit o predica care m-a pus pe ganduri, "darul lui Dumnezeu pentru noi"...stii care e darul Lui pentru tine?!?

Eu stiu...e jertfa fiului Sau...e cel mai scump dar din toate timpurile si e atat de mare incat il poate primi oricine...de aceea, daca si tu esti convins ca mine ca purtam in noi cel mai special dar, hai sa invatam sa il pastram cum trebuie si sa il daruim mai departe prin ceea ce suntem noi prin El: smerenie, pace, zambet, ajutor, evanghelizare. Stiai ca nu poti intoarce toata lumea la Dumnezeu? Dar poti sa intorci pe cel de langa tine....

Cati din jurul tau stiu ca tu esti crestin? Cati din jurul tau vad ca esti diferit? Cati din jurul tau au simtit mana ta la lucru in nevoile lor? Stii sa daruiesti? Cand ai daruit ultima data?

Stiai ca dragostea daruieste? Ah'si cand daruieste, nu se umfla de mandrie, bah'chiar ramane de multe ori anonima...ramane scrisa doar Sus.

Hai sa ne facem timp sa ne dam interesul fata de darul care L-am primit de peste 2000 de ani; sa devenim pilde si oameni de ajutor pentru cei din jur...oamenii nu au doar nevoi materiale ci mai degraba spirituale; cat iti dedici din timpul tau sa faci un bine? Munca voluntara face parte din programul tau?!?

Eu inchei...tu ramai cu un gand...viata aceasta nu e vesnica si nici nu iti apartine; viata cealalta depinde doar de tine unde o vei petrece, si tine cont ca aceea e vesnica!!!
cu dragoste  , Maya. 

Niciun comentariu:

Postări populare