filele mele.

marți, 6 iulie 2010

Ma simt frumoasa...paradoxal.

"La infatisare va uitati? Daca cineva crede ca "este a lui Hristos", sa aiba in vedere ca, dupa cum el este a lui Hristos, tot asa suntem si noi." 2 Corinteni 10:7

De cate ori nu ti s-a intamplat sa cataloghezi un om dupa infatisare? Nu spune niciodata ca vei avea sansa sa adaugi inca un pacat pe lista; recunosc ca de multe ori am judecat o persoana dupa imbracaminte, vocabular sau gesturi, si tot de multe ori s-a intamplat sa intru in vorba cu persoana in cauza si sa observ ca e o adevarata comoara ascunsa.

Sunt sigura ca orice om are defectele lui, dar totusi banala zicala "fiecare om e frumos in felul lui" e cat se poate de adevarata intre oameni, nu o spune narcisismul din mine si nici lipsa modestiei, dar sunt frumoasa, si esti frumoasa/ frumos! :)

Si in final nu e vorba atat de exterior cat de ceea ce ai in interior si reflecta in exterior; stiai ca un om e urat cand barfeste sau e invidios? Urat esti si cand cauti sa iesi in evidenta prin tot ce faci, fiind "popular", esti urat fiind rau, esti urat gandind rau despre o persoana, esti rau...esti urat!  Si totusi si oamenii urati au calitati frumoase...deci paradoxal vorbind, omul e un urat frumos!

Eu? Sunt urata cu partile mele frumoase si sunt frumoasa cu partile mele urate, sunt o anormala intr-o lumea considerata normala, sunt un adevarat paradox inexplicabil. Si totusi, ma simt atat de frumoasa cand gandesc frumos, cand zambesc sincer, cand fac complimente oamenilor care niciodata nu li se spune o vorba buna, cand ofer o mana de ajutor, cand ma simt utila, cand ma rog, cand cant pentru El, cand petrec timp cu oamenii Lui, cand merg in misiune, cand simt ca tot ce fac, fac pentru El...doar atunci ma simt frumoasa!!!

Si in final, de ce as vrea sa fiu un om urat cand e asa placut sa fiu privita ca om frumos, iar versetul de sus e versetul meu pentru ziua de azi...si e un verset de temelie a sufletului meu...caci e adevarat...cine sunt eu sa judec pe cel care e ca mine?  Vreau sa raman frumoasa, azi chiar m-am simtit asa...si asa vreau sa ma simt mereu...imi place!!!

Niciun comentariu:

Postări populare