filele mele.

duminică, 19 iulie 2009

Pentru tine un pacatos.


Pacatosule, de ce ai renuntat la lupta? De ce spui "Doamne ajuta" dar nu-mi dai ocazia sa ajut? De ce te faci ca esti inteligent cand esti lipsit de inteligenta fara intelepciunea Mea?

Suflete ratacit, de ce mai vi cu corpul sa stai in fiecare duminica in banca bisericii, cand inima ai lasat-o in fata televizorului, locului de munca, calculatorului...?

La ce folos zambetul tau fals cand tot ce faci e sa aduni mai multe informatii pentru noi barfe si judecati. Nu exculd baietii, s-a adeverit ceea ce presupuneam, uneori baietii barfesc mai mult ca fetele.

La ce folos toate acestea?

Preaiubitule, de ce iti ascunzi talantii dupa hainele de lux? Nu stii tu, copilul Meu, ca inima imi e plina de bucurie doar atunci cand esti dependent de Mine?

De ce te plangi tu omule ca nu te simti binecuvantat ci doar incercat? Oare chiar nu stii tu ca Eu sunt cel ce numara lacrimile si le binecuvanteaza atunci cand cred Eu ca e vremea potrivita.

Te-am creat si te-am ales, te vreau in planul Meu, vreau sa-ti dau binecuvantarea Mea, sa te invat ce e dragostea, pacea si zambetul.

Mantuirea Mea nu cere varsta dar cere vointa!

Eu am fost gata de la inceputul inceputurilor sa-ti fiu Tata, esti tu gata sa-mi fii copil?

Niciun comentariu:

Postări populare