filele mele.

vineri, 21 februarie 2014

Imbratisati de soare

Sunt acele zile in care endorfinele sunt foarte ridicate in corpul tau si simti nevoia sa le elimini,chiar daca asta inseamna sa produci mai multe. E o zi in care nu ai nici un plan, in care, daca ai fi melancolic, ai plange ca nu ai un scop in viata, insa astazi alegi sa nu iti pese de ce va fi maine, astazi te bucuri de azi!

Iesi afara in cel mai apropiat parc, iti lasi telefonul acasa sau tableta, si incerci sa comunici cu natura...e inceputul primaverii...e plin de muguri, iarba se chinuie sa iasa afara cu un verde crud si placut, soarele vrea sa te imbratiseze cu razele calde care inca nu te topesc, norii se joaca pe cer luand tot felul de forme, copacii parca zambesc stiind ca urmeaza sa infloreasca si sa prinda culoare...iar vantul adie, uneori mai tare, si anunta ca vremea se pregateste de o mare schimbare....vine primavara! Astazi iesi si saluta natura, multumeste-i ca urmeaza sa aduca bucurie prin culorile ei, speranta prin soarele cald si pace prin linistea din mijlocul ei.

Astazi ies si eu afara si imi pregatesc sufletul de primavara, imi pun in cutia cu amintiri toate gandurile negative, toate visele neimplinite si care nu au un scop in viata mea, toare insultele si jignirile primite in ultima perioada si pastrez toate incurajarile si urarile de bine, pastrez imaginea placuta a familiei si a prietenilor, astfel incat sa-mi aduc aminte mereu ca am oameni care ma iubesc si carora le pasa de mine, dar totodata sa imi aduc si eu aminte ca imi pasa de ei si ma rog pentru ei.

Curatenia de primavara ar trebui sa o faca fiecare in sufletul lui, sa isi curete toa
ta ura, invidia, minciunile si lacomiile si sa lase loc de pace, dragoste si bucurie...oh'ce frumos ar fi daca am trai cu totii in armonie!


Niciun comentariu:

Postări populare