filele mele.

vineri, 20 ianuarie 2012

Eu renunt la religie! Tu?!?

Zilele trecute am avut marea onoare de a asculta marturia unei fete din Lituania. O marturie care m-a facut sa lacrimez, sa ma bucur, sa ma simt umilita de cat de putin fac eu pentru El si sa ma umplu de dorinta!

Era o fata, care avea o sora geamana, amandoua s-au nascut cu handicap, nu puteau vorbi si nu puteau umbla. Din acest motiv parintii au incercat sa le omoare, insa au reusit sa scape, iar bunica lor, fiind cu frica de Dumnezeu le-a luat in grija. Dupa multe rugaciuni facute de bunica ei, sora ei a avut un vis in care, impreuna cu sora ei, aveau 2 drumuri, fie alegeau sa creada in Dumnezeu si bunatatea Lui, fie ramaneau la fel. Au ales sa creada!

Iar incet, putin cate putin, au inceput sa lege cuvinte, au inceput sa paseasca si cel mai important in final au reusit sa mearga la o scoala normala. Acum au 28 de ani, sora ei este casatorita si are copii, iar ea este studenta la o scoala crestina de arte din Germania. Nu as fi zis nicioadata ca a avut probleme, are o fata senina si plina de zambet, are o putere in rugaciune incat te trec toti fiorii si mai ales...are dorinta de a spune celorlalti ca se merita sa traiesti pentru El!

Dupa marturie, am vazut video-ul acesta pe youtube : http://www.youtube.com/watch?v=NfRymA_cwA0 , si din nou am trecut prin toate starile descrise mai sus, insa m-a facut si sa inteleg ca religia ne distruge! Cat timp am facut doar ce spunea biserica, respectam toti "pasii" nu am simtit niciodata nevoia de a ma exprima liber, de a spune tuturor ce minunat este sa fii liber in El! Dar de cativa ani, de cand am ocazia sa cunosc fel si fel de oameni din lumea intreaga, pe zi ce trece imi doresc tot mai mult sa scap de religie si sa devin crestina! Sa scap de regulile omenesti si sa respect intru totul Cuvantul Lui, sa nu mai etichetez ci sa cred in om!

Dupa aceste 2 marturi, ma intreb cati dintre cei care stau in fata bisericii si de multe ori te incurca in versete ca habar nu au ce sa vorbeasca au o marturie vie , au o experienta exceptionala, minunata cu El? Cati dintre ei traiesc cu adevarat ghidati de Duh? Si m-am intrebat si de mine!

Eu aleg sa renunt la religie pentru a fii crestina! Nu renunt la mersul la Biserica, nu renunt la prietenia cu fratii dragi mie, nu renunt la moralitate, nu renunt la partasie, renunt la ipocrizie, idolatrie, minciuna, falsitate...renunt la tot ceea ce inseamna om religios!!

Te rog sa asculti cu atentie cuvintele femeii din clip si intreaba-te tu ai curajul sa fii liber sa spui intr-o sala plina de oameni farisei ca esti crestin?!?

O viata crestina iti doresc!

Niciun comentariu:

Postări populare