filele mele.

miercuri, 24 noiembrie 2010

Hai sa avem grija de noi!!!

Toti oamenii spirituali au tendinta sa se ingrijeasca inauntru, sufleteste; dar ma intreb cati dintre noi suntem in stare sa nu cadem in nici o extrema? Sa ne ingrijim si spiritual si fizic intr-o armonie corecta?!?

Tinerii din ziua de azi, devin atat de preocupati de ingrijirea fizica incat uita de cresterea spirituala...dar sunt atat de imaginativi incat stiu sa mascheze asta, probabil de asta si consider ca purtam masti de gheata. Placa de par, ondulatoare, haine de firma, telefoane, laptopuri, ipod-uri de ultima generatie...suntem in pas cu moda, nu?

Si totusi, stiai ca nu asta inseamna sa ai grija fizic de tine? Cum ramane cu investirea in sanatate?!? Prevenirea anumitor "boli populare", sa ne ingrjim pielea, zambetul, rasul...:) ; ah'si zambetul stiai ca il ai cu atat mai perfect si sincer cu cat relatia ta cu Dumnezeu e mai profunda? Nu ajunge sa spui ca "crezi", daca nu si dovedesti; nu ajunge sa pui "like" la toate statusurile pe facebook, daca nu si dovedesti...ce esti in final, daca nu ai grija de tine personal, ci ai grija sa fie trupul tau in pas cu moda..si gandirea ta sa se preocupe atat de mult de cum sa arati si ce sa mai schimbi sa poti fi centrul atentiei, incat uiti de ce existi, si te intreb, ce esti? Si ma intreb, ce sunt?!?

M-am gandit mult inainte sa scriu si am incercat sa schimb ceva si la mine...si chiar am ajuns sa imbin utilul cu placutul...dimineata ma trezesc mai devreme si beau un ceai verde; bun pentru detoxifiere, revigorare, energie, elasticitatea pielii, sanatate; si intre timp citesc si meditez..ma rog si pentrec timp cu El; nu iti spun sa faci la fel..dar foloseste-ti imaginatia si ai grija de tine...ai grija de VOI, de tine si El.

Stiai ca desi se spune ca relatiile de prietenie pe internet, si nu ma refer la relatii fata-baiat, ci la relatii amicale, desi sunt constructive, te pot rapi atat de mult din viata ta cotidiana, incat noaptea, esti prea ostenit sa mai poti comunica cu El, dimineata te trezesti intotdeauna prea tarziu sa ai timp, iar ziua, ziua...ai si tu viata ta, nu?!? Si ma intreb, si te intreb...cu sanatatea spirituala..cum ramane?!?

Multi imi spun ca m-am departat de ei...dar nimeni nu ma intreaba, in timpul asta cat am reusit sa ma apropii de El?!? Multi ma acuza ca nu mai sunt prietena care ma cunoasteau, dar nimeni nu se intreaba cat ma rog pentru ei?!?...Vreau doar prieteni pentru Cer...vreau sa fiu primita in Cortul Vesnic...nu in casele luxoase in care traim...raman prietena cu voi, pentru ca ma repet, iubesc omul!!! Imi sunteti toti prieteni, dar nu ma bazez pe voi....in schimb, ma astept sa sariti voi....sunt prietena, ca nu mie greu sa ma rog pentru tine...dar nu te astepta sa pot face mai mult decat tine.

 Ah'si sa stiti ca nu ma departez de voi, prietenilor, ci pur si simplu, incep sa am grija de mine....:) pentru ca si El are grija de noi...am si eu grija de "noi".

4 comentarii:

Anonim spunea...

superb :)

Anonim spunea...

nu poti sa ii multumesti pe toti.

Anonim spunea...

Nu poti sa ii multumesti pe toti:P

Unknown spunea...

nici nu incerc asa ceva...:)

Postări populare