filele mele.

duminică, 22 aprilie 2012

Invata-ma sa zbor

M-ai luat asa, plina de amaraciune si inecata in dor apasator. Credeam ca dorul trece, iar dragostea se poate inlocui usor; m-am lasat dusa de dorinta fericirii prin care sa-mi hranesc sufletul flamand de dor si pace.

Nu ai schimbat nimic in mine, nici vise, nici dorinte. Acum, tot ce iti cer e sa ma scoti din intunericul sufletului, in care gem de dor dupa fericire, in care simt cum ma adun si ma inghesui sa ma fac cat mai mica, mai invizibila si mai uitata...acum, schimba-ma, schimba visele si ideile, schimba-mi stilul  de viata, astfel incat lacrimile sa-si gaseasca greu locul in fata zambetului. Dar stai, nu la om se cauta scaparea, nu la tine am valoarea..in ochii tai sunt mult mai mica, acum eu plec...spre El in tihna.



Ia-ma de mana si du-ma spre Cer, ridica-mi valoarea incat sa nu pier. Pune o frumusete aparte in mine, astfel incat sa seaman cu Tine. Goleste intunericul din mine si pune Lumina ta sa-mi fie acea calauza in orice decizie.
Ridica-ma in inaltimile unde rautatea umana sa nu ajunga, atat de sus incat sa simt cum sufletul mi se umple de bucurie si pace. Unde visele mele sa prinda contur, iar dorintele sa fie pline de insemnatate si logica.
Ridica-ma si invata-ma sa zbor, sa ma ridic din valea plangerii si sa invat sa prind curajul fericirii. Invata-ma sa zbor, sa pot ajunge in locurile unde sa invat adeavarata dragoste, unde sa vad cum se iubeste si sa invat sa iubesc mai bine!
Invata-ma sa zbor, sa pot ajunge in locurile in care sa pot vedea prin ochii copilariei, plini de inocenta si vise.
Invata-ma sa zbor, sa pot ajunge in locurile unde pot invata sa visez si sa sper din nou!

miercuri, 18 aprilie 2012

Concert Michael W. Smith

Am fost rugată de amicul meu din Timisoara, Cristi Matiaş să dau sfoară în ţară că în data de 2 iunie 2012, îm Timişoara va susţine concert Michael W. Smithş iar în deschidere vor concerta Speranţa şi Cristocentric.

Preţul biletelor : 125 lei VIP, 50 de lei pentru locuri normale si 40 de lei pentru elevi si studenti.

Mai multe informatii gasiti dând click aici.

duminică, 15 aprilie 2012

Hristos a inviat!

Mi s-a spus ca am un spirit critic dezvoltat si care da bine pe blog. Nu stiu cati sunteti de acord, dar cred ca uneori e bine sa o lasam mai moale si sa fiu putin mai calma si ingaduitoare.

Astazi sarbatorim Invierea Domnului, a Mantuitorului!
Cunosti puterea cuvantului "Mantuitor"? Eu am crescut cu acest cuvant in familia mea, insa am facut cunostiinta in sufletul meu doar de cativa ani, ani in care m-am schimbat radical, m-am maturizat spiritual si am devenit crestina!

Am primit multe urari de la cunostiinte, cele mai multe cu "Hristos a inviat!" , ai cugetat vreodata la aceste cuvinte?! Chiar a inviat din morti pentru tine, pentru mine, pentru noi toti; a inviat sa ne salveze din marea neagra a pacatului, a inviat sa ne ridice din mocirla grea in care de avantam cu atata pofta de lucruri lumesti!

Ai realizat cat de mare si puternic e Dumnezeu? Are o putere nemarginita , o dragoste neconditionata si o bunatate desavarsita!

Nu vreau sa critic, intentia mea e de a va provoca sa va ganditi la cuvintele care le rostiti cu atata usurinta in prag de sarbatoare! Tu simti in inima ta ca Domnul a inviat pentru tine?!?



Hristos a inviat! Un Paste minunat!

Postări populare